Om föreningen

E14 fiber ekonomisk förening bildades våren 2013 för att boende på sträckan mellan Bräcke och Gällö gemensamt ska kunna arbeta för ett eget fibernät. Vi tror att bredband via fiber är det som kommer att klara våra telekommunikationer i framtiden; både telefoni, internet och teve. Vår förening har beviljats stöd EU:s landsbygdsprogram 2014-2020.

Som medlem är du med och tar ansvar för din egen och grannarnas förutsättningar att bo, besöka och bedriva verksamhet just här! Om du har en fastighet i eller i närheten av byarna Stensmyran, Mordviken, Åhn, Gimån, Stavre, Grimnäs, Ystasjön, Binnäset eller Hannåsen är du välkommen att söka medlemskap. Mer information på sidan Bli medlem.

Observera att grävningarna redan är avslutade i hela området och etableringen i det närmaste klar. Det innebär att vi inte kan lova dig en anslutning, men kontakta oss för att få ett pris!

E14 Fiber ekonomisk förening har organisationsnummer 769626-0269, och bankgiro 892-0324. Adress: c/o Mellgren, Mälgåsen 140, 843 94 GÄLLÖ.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s