Bli medlem

Du som är fastighetsägare inom vårt område mellan Stensmyran och Hannåsen kan söka medlemskap i E14 Fiber ekonomisk förening.

Om du köper en fastighet som fått fiber genom föreningen så måste du ansöka om medlemskap eftersom anslutningen följer med i köpet.

Inbetalningen till bankgiro 892-0324 ska du märka med din fastighetsbeteckning; ex Stavre 1:22, och ditt namn. Medlemsavtalet är personligt, så du behöver inte betala mer än en medlemsavgift om du står på flera hus/fastigheter. Dessutom ska du fylla i en pappersblankett och lämna in, den hittar du här;

Medlemsblankett 2019

Observera att föreningen har byggt färdigt nätet och nu har överlåtit driften till Skanova/Telia. Under 2022 kommer inga efteranslutningar att göras i föreningens regi. Vill du ha en anslutning nu hänvisar vi direkt till Telia. (Länk med instruktioner kommer, vi väntar på bekräftelse om hur det görs smidigast.)

Inför barmarksäsongen 2023 kan det bli aktuellt med ett uppsamlingsheat i föreningens regi. Om du är intresserad kan du mejla till föreningen senast 28 februari 2023. Är det tillräckligt många anmälda kommer styrelsen ta in offerter från de gamla entreprenörerna, under förutsättning att vi kommer överens med Skanova/Telia.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s