Aktuellt i projektet

Efter avslutat årsmöte och strax därefter beviljat EU-stöd har styrelsen arbetat med upphandlingar och fattat beslut om insatsen för anslutning till fibernätet.

Protokoll årsmöte 2016 E14 Fiber

Årsmötet gav efter votering styrelsen rätt att ta ut upp till 18 500 kronor per anslutning, och med det som grund har styrelsen diskuterat olika varianter. I slutänden landade beslutet på den nivå och tidsfrist som styrelsen föreslog årsmötet, dvs 17 500 kronor för den första anslutningen på varje fastighet. Varje ytterligare anslutning på samma fastighet ska betinga 8 750 kronor i insats. Sista inbetalningsdatum ska vara  30 juli 2016. Obs att vi nu har flyttat datumet en månad längre fram i tiden!

Den här informationen kommer att i möjligaste mån delges alla ägare till bebyggda fastigheter i området, oavsett om de idag är medlemmar eller ej. Anledningen är att medlemsrekryteringen påbörjades för tre år sedan, och en hel del fastigheter bytt ägare sedan dess.

I medlemsregistret finns idag cirka 200 poster, det innebär en hel del kontaktuppgifter att hålla rätt på. För att minska risken att vi tappar kontakt – var snäll och meddela t ex byte av e-postadress så går kommunikationen så smidigt som möjligt!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s