Arbetet går vidare …

Nu är det dags att lägga i en högre växel – styrelsen träffas tisdag 18 oktober för genomgång av de olika avtal som ska ut till medlemmarna härnäst. Vi måste också ladda upp med lite fler byombud, och planera för nästa fibercafé.

Ordförande Mats håller på att skicka tillbaka markavtal till de som lämnat bägge kopiorna hos föreningen. Vi slutför de sista upphandlingarna och skriver i dagarna avtal med Skanova för drift och underhåll och med Telia som är vår tjänsteleverantör.

Förhoppningen att börja gräva i september har kommit på skam – det kan vi väl konstatera såhär i mitten av oktober. Det är flera saker som tagit längre tid än vi hoppats, bland annat planeringen av samförläggningen med Skanova. Eftersom det i slutänden kommer att vara ekonomiskt fördelaktigt för alla inblandade är vi inte allt för stressade över det, och ännu så länge kan vi inte se att det kommer att äventyra slutdatumet för hela projektet.

Mejla gärna om ni har frågor – ett informationsutskick kommer strax efter styrelsemötet.

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s