Medlemsinfo mars 2017

Utskick som gått ut under vecka 10:

Hej medlem i E14 Fiber!

Fibercafé och årsmöte onsdag 29 mars

Välkomna på fibercafé från kl 18:00 onsdag 29 mars på Stavre bygdegård! Drop-in för avtalsskrivning och möjlighet att ställa frågor. Cirka kl 19:30 har vi vårt årsmöte med sedvanliga årsmötesförhandlingar.

Bygget av vårt miljonprojekt har startat!

I mitten av januari började Maskinringen-Z med grävning längs vägen mellan Binnäset och Hannåsen. Nu fortsätter dom med transportsträckorna österut – det är härligt att äntligen vara igång.

Vi valde under sommaren 2016 att erbjuda Skanova samförläggning eftersom de planerar en egen fiberlina längs E14 mellan Östersund och Sundsvall. Det gör hela bygget lite mer tidskrävande, men styrelsen har bedömt att den ekonomiska och praktiska vinsten är större än tidsförlusten. I nuläget vet vi inte exakt hur lång fördröjningen blir, men vi hoppas att alla har tålamod med det.

Vill ni följa utvecklingen närmare ber vi att ni besöker hemsidan eftersom det är mest effektiva sättet för oss ut att få ut information. www.e14fiber.se

Det här ska alla medlemmar igenom;

  • Medlemskap i föreningen (papper och info på hemsidan)
  • Skriva på markupplåtelseavtal för egen tomt (vilket de flesta redan gjort)
  • Betala anslutningsinsatsen om 17 500 kronor för den första anslutningen på fastigheten. Privatpersoner kan göra en inbetalning via bankgiro, företag måste kontakta styrelsen för att få en faktura på kapitalinsatsen. Hör av er om det är något problem!
  • Anslutningsavtal (där föreningen förbinder sig att åstadkomma en fiberlina till medlemmen för anslutningsinsatsen)
  • Tjänsteavtal (där medlemmen väljer Telias paketavtal med 100/100MB internet, telefon samt tv-kanalpaketet Lagom ELLER öppen fiber.)

Kontakta oss på e14fiber@outlook.com om ni har frågor. Alla nya och gamla medlemmar som har möjlighet att komma förbi på fibercafét för att ordna med alla papper är välkomna, annars ser vi till att ni får tillgång till avtalen på annat sätt.

Hälsningar från styrelsen i E14 fiber

PS1: om du får det här och inte tänkt vara med ända in i kaklet – hör av dig så vi vet att vi ska plocka bort din fastighet från projekteringen! DS.

PS2: vi kommer behöva sätta fler i arbete för att ro allt iland … anmäl dig gärna frivilligt! Stakning, lappa brevlådor, koka kaffe etc. Det mesta är roligt! Och det känns fint att göra en insats för bygden. DS.

Annons
Detta inlägg publicerades i Medlemsutskick, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s