Aprilväder …

Arbetet rullar på, och det är helt okej med fortsatt vinterväder! I dagarna kan våra grävare äntligen börja med första sträckan som ska samförläggas för föreningen och Skanova, det är från OK/Q8 i Gällö och österut. Lite halvsank mark gör det tacksamt med fortsatt tjäle.

Annars är det grävning i Ystasjön, och såhär har vi tänkt: vi försöker avsluta ett område i taget och göra klart med dragningar fram till alla hus. Hannåsen/Binnäset och Industriområdet/Ystasjön är de första som ska bli färdiggrävda, och det innebär två saker: att alla i de områdena behöver fundera över hur fibern ska dras in på gården. Och att alla faktiskt måste bestämma sig, när vi väl är klara med ett område så kan vi inte gå tillbaka om någon ändrar sig och vill hoppa på sedan.

Ikväll ska vi ha första formella styrelsemötet efter årsmötet, där blir det lite rapportering från byggmöten och så planering för att projektet tar fart i och med vårens ankomst. Vi ska också lämna in första redovisningen till Länsstyrelsen/Jordbruksverket för att få första utbetalningen av vårt stöd – enormt spännande. Oanade mängder papper!

Lite kylslagna men soliga hälsningar till alla, mejla om ni undrar något!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s