Medlemsinfo juni 2017

Hej medlem i E14 Fiber!

(detta gick ut via epost/papperspost sista veckan i juni 2017)

Grävningar pågår för fullt, områdena Hannåsen, Ystasjön, Industriområdet är i princip klara med både stam och serviser (dvs fram till husvägg). Serviserna i Grimnäs avslutas inom närmsta veckan. Parallellt med detta jobbar grävarna med samförläggningssträckorna.

Nästa grävstart är Stavre, där räknar Maskinringen med att etablera under första halvan av juli. Byombuden kommer att lappa brevlådor med information om hur medlemmarna ska förbereda sig. (Samma information finns i ett inlägg längre ner på sidan.)

I övrigt rullar det på med administration av medlemsregister, redovisningar till Länsstyrelsen, personalliggare, byggmöten etc, mycket jobb, men det går framåt på alla fronter. Vi uppdaterar fortlöpande på hemsidan och ber er att titta in där då och då. Annars går det fint att mejla eller kontakta styrelse/byombud.

Vi har för första gången en tidsplan som känns tillräckligt säker för att dela med sig av; grävningarna i hela projektet ska vara avslutade vid årsskiftet. Blåsningen av fibern påbörjas under sensommaren och ska vara avslutade för hela projektet senast 31 mars 2018. Så fort som det är möjligt påbörjas inkopplingen hos Telia.

Till er som fått avtal i brevlådan, var snäll och lämna in dom så fort som möjligt. Och om du inte betalat medlemsavgiften för 2017, gör det nu!

Hälsningar från styrelsen i E14 fiber

PS1: om du får det här och inte tänkt vara med ända in i kaklet – nu är det verkligen dags att du hör av dig så vi vet att vi ska plocka bort din fastighet från projekteringen! DS.

Annons
Detta inlägg publicerades i Medlemsutskick, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s