Öppet möte med Telia och lägesrapport

Informationsmöte för alla medlemmar i föreningarna i kommunen:

Vill du veta mer om innehållet i kollektivavtalet? Hur Telia ser utvecklingen av fibertjänster i framtiden? Missa inte möjligheten att ställa frågor till Telia direkt, när Bräcke fiber och Bräcke kommun bjuder in till öppet möte;

Måndag 27 november kl 18:30
Bräcke Folkets Hus

Kort lägesrapport:

Grävning pågår för fullt och det återstår bara delar av våra områden, det allra mesta är faktiskt klart! Blåsning från skåp till fastighet är gjort på i stort sett allt som är grävt. Några tryckningar under E14 återstår, plus borrningen under Gimån.  Trots motigt väder jobbas det på för att bli klar enligt tidsplan! I övrigt, pappersjobb, inhämtning av avtal, kompletteringar Länsstyrelsen och Trafikverket, fortsatt väntan på de sista kundutrustningarna … jämnt lass på spaden och skotta vidare, hälsar styrelse och byombud!

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s