Vi tar emot ditt samtal så fort vi kan …

… men har tyvärr inga konkreta nyheter. Annat än att blåsning och svetsning pågår, det vet vi. Styrelsen jobbar på med medlemskontakter, ekonomisk redovisning, med mera, och utdelning av senaste infon blev levererad till pappersmottagarna häromdagen. Vi ligger på hos alla entreprenörer, men får fortfarande inte några klara besked om hur mycket som återstår eller när vi kan räkna med inkoppling. Det är riktigt trist.

Om du undrar ifall du betalat din medlemsavgift i år har du förmodligen inte gjort det. De flesta har nämligen inte betalat ikapp sig. Skulle du råka betala för mycket så daterar vi även framåt när inbetalningen kommer, en hundring för mycket gör alltså att du är klar för nästa år. Bankgirot står alltid längst ner på sidan, märk med fastighetsadress eller gatuadress på huset.

Vi meddelar så fort vi får några säkra besked, njut av finvädret så länge!

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s