Medlemsinfo oktober 2018

Hej medlem i E14 Fiber!
Nu rör det äntligen på sig. Vår senaste projektledare på ElTel har försett oss med färsk information om hur mycket som är gjort och inte. I dagsläget återstår svetsning på en handfull fastigheter, som av olika anledningar blivit ogjorda. Men nu vet vi vilka det är, och kan följa upp vad som felar.
Även Telia har levererat, och nu är all utrustning på plats i Grimnäs. Du som medlem får hjälpa till med att hämta dina grejor själv, i maskinhallen hos familjen Brykt, Grimnäsvägen 115, infarten bredvid loppisen. Du som inte har möjlighet att göra det själv, be någon om hjälp så vi får ut allt så fort som möjligt!

Öppet för hämtning; den här veckan för dig med kollektivavtal (inte öppen fiber!):

Torsdag 11 oktober kl 18-20

Fredag 12 oktober kl 18-20

Lördag 13 oktober kl 10-16

Söndag 14 oktober kl 10-16

Vi har blivit lovade driftsättning den 22 oktober för kunder med kollektivavtal, och den 26 november för kunder med öppen fiber.

Tider för medlemmar som ska hämta utrustning för öppen fiber kommer inom kort.

Utrustningen måste installeras så fort som möjligt, för att ElTel ska kunna testa uppkopplingen (görs på distans!) efter respektive datum. OBS att det krävs ström för att det ska funka.
Kom ihåg medlemsavgifterna för 2017 och 2018. Är du osäker på om du betalat har du nog inte gjort det.
I övrigt, vi jobbar med uppdatering av ansökan till Länsstyrelsen, förhandlingar med våra entreprenörer, avrapportering till Trafikverket, diverse detaljer kring installationer, med mera, så det fattas verkligen inte sysselsättning, när vi nu närmar oss projektets sexårsjubileum.
 
Vi uppdaterar fortlöpande hemsidan med nödvändig information och ber er att hjälpa till med att hålla koll på uppdateringar där, eftersom det är det snabbaste sättet att kommunicera.
 
 
Hälsningar från styrelsen i E14 fiber
e14fiber@outlook.com
Annons
Detta inlägg publicerades i Medlemsutskick. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s