Utlämning av utrustning för öppen fiber denna vecka

Samma ställe, dvs hos Brykts i Grimnäs, Grimnäsvägen 115.

Torsdag 25 och fredag 26 oktober kl 18-19

Lördag 27 och söndag 28 oktober kl 10-16

Ni som inte är i närheten, ta hjälp av någon för att hämta utrustningen och koppla in den så fort ni bara kan, så att ElTel kan säkerställa att det fungerar. Mejla om det krisar eller blir förseningar från er sida. (Två gröna lampor på medieomvandlaren/convertern = det funkar! Felsökning sköts automatiskt, så ni behöver inte anmäla om den andra lampan inte tänds direkt. Bara vänta på instruktioner.)

Vi får lite lätt motstridiga besked om aktiveringen av tjänster från Telia just nu, försöker reda ut och återkomma så fort som möjligt. Men det verkar som om driftsättningen av själva nätet sker denna vecka för samtliga medlemmar.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s