Information om installation av tjänster

Nu har vi kollat, dubbelkollat och fått bekräftat hur det funkar för alla:

Steg ett  som gäller alla – montera och koppla in din medieomvandlare och anslut strömmen.

Lyser det inte mer än en lampa på medieomvandlaren? Då är du inte driftsatt än, av någon anledning. Vi följer upp tillsammans med ElTel efterhand för att se vad som är fel. Avvakta!

För dig med kollektivavtal: Lyser det minst två lampor i medieomvandlaren? Då kan du ringa till Telia på 90 200 och aktivera ditt kollektivavtal nu! Dom ser i systemet att din adress har tillgång till ett föreningsavtal, men det skadar nog inte att tala om det direkt.

I avtalet ingår; 100/100 MB surf, kanalpaket Lagom och telefoniprisavtal Mini. Observera att du själv får betala extra om du väljer mer, då får du en separat faktura själv från Telia, utöver den från föreningen.

Är du redan Teliakund går det på några dagar att få inkopplingskoder, är du ny kund kan det ta upp till två veckor. Behöver du installationshjälp med router och teve kan du få det kostnadsfritt, även det på 90200. (Behöver du andra kablar får du ordna det själv.)

Observera – vi har inte fått bekräftat när vi i föreningens namn ska få den första kollektiva fakturan, och räknar kallt med att det kommer att bli extremt struligt.

För dig med Öppen fiber: Lyser det minst två lampor i medieomvandlaren? Då kan du beställa tjänster på http://www.bredbandswebben.se eller kontakta de aktuella leverantörerna som finns i listan här. Lycka till!

Öppen fiber leverantörer.

För dig som har meddelat att du vill byta: Avvakta! Ordförande Mats håller på med ändringar och har fått bekräftat att vi kommer få åtgärda de tidigare anmälda förändringarna inom kort. Kontakta honom direkt om du har frågor.

För dig med optionsavtal: avvakta! Vi kommer att kontrollera att anslutningen fungerar rent tekniskt, men den kan inte aktiveras innan anslutningen är betald. Vi tar personlig kontakt med var och en.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s