Medlemsinfo på väg ut

… enligt nedan:

Hej medlem i E14 Fiber! (detta går ut via epost sista veckan i september)

Byggprojektet är i stort sett avslutat – men jobbet med projektet är långt ifrån klart. Vi uppdaterar hemsidan med de viktigaste förändringarna. Annars går det fint att mejla eller kontakta styrelse/byombud.

Under kommande höst/vinter ska följande hända, om allt går som det ska: slutbesiktning av bygget, överlämnande av nätet till Skanova/Telia och avslutande av byggprojektet.

Årsmötet är lyckligt avklarat i juni, och vi hälsar några nya styrelsemedlemmar välkomna till slutfasen av arbetet!

Årsmötet beslutade att föreningen ska lägga ut all fakturering på en extern aktör. Det innebär smidigare betalningslösningar för medlemmarna. Men också att alla som ligger efter med avgifter för anslutning, kollektivavtal och medlemskap kommer att få räkning från ett kreditbolag. Kontakta någon i styrelsen, helst kassör PO på po.mellgren@gmail.com om du vill göra upp om avbetalning innan vi säljer fordringarna.

Viktigt när det nu närmar sig överlämning – vi MÅSTE ha rätt information om fastighetsägare på alla anslutningar. Dubbelkolla gärna att de ägarbyten som du känner till blivit registrerade med rätt ägare, och mejla hellre en gång för mycket – e14fiber@outlook.com

Påminner också om att föreningen formellt äger all utrustning, så vid eventuell försäljning av fastighet, se till att ny ägare har koll på det!

Hör av er om ni har frågor!

Hälsningar från styrelsen i E14 fiber
http://www.e14fiber.se
e14fiber@outlook.com

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Medlemsinfo på väg ut

  1. Gunilla Jacobsson skriver:

    Jag vill bara tacka för allt arbete ni har lagt ner för det fungerar ju.
    Soliga hälsningar
    Gunilla Jacobsson

Lämna en kommentar