Lyckat fibercafé!

Det blev knökfullt hos Stavrebagarn och ordförande Mats gick hem med över femtio påskrivna markavtal i ett svep. Tack alla som kom! Hoppas att alla fick eventuella frågor besvarade av våra inbjudna gäster.

Många ville titta på kollektivavtalet, alltså det särskilda avtal som Telia erbjuder medlemmarna med 100/100 MB, kanalpaket Lagom och bredbandstelefoni. Så många att vi fick slut på papper; men här kan du ladda ner det;

Information om Telias kollektivavtal.

Vi har inte fått någon bra skriftlig information om Öppen fiber ännu, men det kommer. Tänkbara tjänsteleverantörer finns på hemsidan www.oppenfiber.se, men vi väntar på information som är riktad direkt till oss som medlemmar i vår förening.

Sommaren är i full blom, men vi jobbar vidare! Må så gott hälsar styrelsen.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s