Högsommar …

Våra entreprenörer och samarbetspartners har semester för tillfället, det tar någon vecka innan arbetet kommer igång igen.

Vill du skriva på markavtal för din fastighet? Det finns hos Stavrebagarn som har öppet nästan jämnt (enligt egen utsaga!), skriv på två exemplar så kommer så småningom ett ex i retur till dig. OBS – just nu är det semesterstängt! (8 augusti)

Du kan också ladda ner avtalet här på sidan, om du skriver ut enkelsidigt, tänk på att signera bägge bladen, och så ska alla fastighetsägare skriva på. Två exemplar ska skickas till Mats Eriksson, Hannåsen 135, 840 50 GÄLLÖ. Ett ex kommer i retur så småningom.

Många har frågor om insatsen som vi bett om till den sista juli. Är det kört för dom som inte betalat nu? NEJ – det är det inte. Kontakta någon i styrelsen om ni har frågor. I grunden kan alla nuvarande medlemmar betala insatsen fram till den dag grävskopan passerar huset. Eftersom grävjobben enligt plan startar i september kan de allra flesta räkna med ytterligare någon eller några månaders respit. Igen, kontakta någon i styrelsen om ni vill försäkra er att komma med även om ni inte kan betala hela summan just idag.

Är du ny fastighetsägare och vill komma med i projekteringen? Mejla till e14fiber@outlook.com!

 

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s