Före jul …

… ska vi göra ett ryck med återstående avtal. De ligger inte ute ännu, men det kommer! Annars är det fortsatta diskussioner med Skanova, lägesrapporter till Länsstyrelsen/Jordbruksverket, tillstånd hos Trafikverket, möten med Bräcke fiber med mera … det rör sig så sakteliga framåt!

Litegrann känns det som att trampa vatten, men den stora tidsplanen ligger fast, det ska vara färdigt till årsskiftet 2017-2018. Och kanske får man bara ge sig till tåls – det är ändå ett hyfsat stort byggprojekt som vi driver med ideella krafter … tack till alla som kommer med glada tillrop!

Undrar du något går det fint att mejla på e14fiber@outlook.com

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s