Julhälsningar från ordförande Mats

”Tack för i år!

Egentligen skulle vi varit en god bit på väg med fibernätet mellan Stensmyran och Gällö. Nu blev det inte så och det finns i vart fall ett skäl till det. Som vi berättat tidigare planerar Skanova fiberoptisk kabel mellan Östersund och Sundsvall och enligt de bestämmelser som finns idag ska samförläggning ske där det är möjligt. Genom vårt område är det möjligt och därför pågår nu förberedelser för detta.

Innan tjälen lämnar vår hembygds mylla ska, om allt går enligt planerna, all projektering och alla tillstånd vara på plats. Det innebär högsta fart under sommarhalvåret 2017. En sak som vi ska hålla i minnet är att samförläggningen med Skanova gynnar oss.

För oss i E14 Fibers styrelse har det varit ett mycket intensivt år som nu närmar sig sitt slut. Därför vill jag önska alla medlemmar och ledamöter en

God Jul och ett Gott Nytt År

Mats Eriksson ordförande”

Hälsningar från sekreteraren: vi håller på med en genomgång av vilka som skrivit vilka avtal – därefter kommer vi att lappa alla som bor i närheten. Övriga kommer att ha tillgång till avtalen här på hemsidan. Tills vidare kan ni sitta lugnt i båten!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s