Ny tidsplan

Vi hade hoppats att kunna koppla upp oss lagom till Kalle Anka i år. Men med de förseningar som blivit i och med samförläggningsförhandlingarna skjuts processen framåt, med planerat stoppdatum för grävning vid årsskiftet, installation av själva nätet 2018-03-31, därefter inkoppling och uppkoppling hos medlemmarna.

Grävningarna har vi påbörjat längst västerut, och fortsätter nu områdesvis i riktning mot Stensmyran. Nästa område att starta upp är Grimnäs, med start från viadukten, preliminärt första veckan av juni. Först gräver vi serviserna, dvs från vägen till respektive hus, därefter själva stamnätet längs vägen. Byombuden Tomas och Lars kommer ut med information om hur själva stakningen går till!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s