Blåsning pågår …

Igår påbörjades blåsning av fiber i området Hannåsen/Binnäset. Det momentet fungerar även utan att boxarna är monterade – så få inte panik. (Men montera boxen så snart du har möjlighet ändå så vi kan börja svetsningen – kontakta ditt byombud om du har frågor.) Det är Krokoms elteknik som jobbar på uppdrag av ElTel, och de börjar västerifrån, härnäst kommer Ystasjön, Industriområdet och Grimnäs.

OBS – uppdatering: ändstumpen måste vara åtkomlig för blåsarna, annars kan de inte göra jobbet! Om du dragit in din ände av slangen i huset, i garaget etc så måste du se till att det är upplåst och tillgängligt.

Som vi skrev i medlemsutskicket har vi inte fått alla boxar ännu, men vi har några i reserv – om du t ex har en fritidsfastighet (i sydöstra Stavre, Ån, Gimån, Stensmyran eller Mordviken) och inte är på plats hela tiden, mejla e14fiber@outlook.com så ser vi till att du får ut en nu!

 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s