Första utbetalningen på gång … 

Nu har Länsstyrelsen fattat beslut om vår första utbetalning. Det funkar så att vi betalar våra leverantörer, redovisar fakturorna till LST, som sedan betalar ut stödet om 50 % av kostnaderna. Vi lämnade in vårt första försök i våras och är ganska lättade över att ha fått det mesta godkänt efter en vända med kompletteringar. Nu hoppas vi stillsamt att vi har fått kläm på rutinerna och att  nästa beslut inte tar sex månader. PO har laddat upp med 57 sidor gräv/materialfakturor. 

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s