Skicka in ditt tjänsteavtal!

Vi är just nu i slutdelen av vår grävprocess och delar av nätet är redan försett med fiberoptisk kabel. De sista kundutrustningarna har äntligen kommit och är på väg till sina mottagare under veckan. Blåsning pågår för fullt, och ElTel kommer starta svetsning inom kort.

Viktigt om tjänsteavtalen; För att få Telias triple play bestående av bredband 100/100, TV paket lagom och bredbandstelefoni för 389 kr/mån behöver vi ett undertecknat tjänsteavtal före nyåret. Anledningen är att Telia så snart som möjligt måste orderlägga den utrustning som krävs till driftsättningen.

Den som inte skickar undertecknat tjänsteavtal till fiberföreningen innan nyåret måste vi registrera som abonnent på öppen fiber för att kunna lämna in listorna för hela området. Kostnaden för att gå från öppen fiber till Telias triple play senare kommer att bli 519 kr/mån. Det priset är inte garanterat och kan komma att bli högre beroende på hur länge man väntar med att gå över. (Tidigare har Telia gått med på efterkommande kollektivanslutna med samma prisvillkor, men detta är ändrat enligt nya besked.)

Ni har alla fått en påminnelse om att fylla i era avtal via e-post och vi vill absolut få in dem innan nyåret för att ni inte ska drabbas av högre kostnader för att fullt ut kunna utnyttja er fiberuppkoppling.

Observera; företagskunder kan bara välja Öppen fiber. Och hyresgäster får inte teckna kollektivavtal genom föreningen, det är bara fastighetsägare som godkänns av Telia.

Har ni frågor, hör av er! Mejla går fint, eller kontakta styrelse eller byombud.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR
önskar vi i fiberföreningens styrelse

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s