För kollektivavtalskunder – tevepuck nr 2

Tevepuck nummer 2 kan hämtas hos Brykts alla vardagar fram till årsskiftet, mellan kl 18-21. Därefter vill vi packa ihop kartongerna. Om ni vill komma en annan tid, mejla eller ring, Tomas kontaktuppgifter finns på sidan med styrelsemedlemmar.

Det är puck och fjärrkontroll som ingår, ingen trådlös variant. Som vi skrivit tidigare; utrustningen tillhör föreningen, som ju tecknat avtalet med Telia för medlemmarnas räkning. Om du inte kommer använda den är det bättre att den ligger kvar hos föreningen.

Vi för en hopplös diskussion med vår kontakt på Telia om startdatum för gruppfaktureringen; och har av honom blivit uppmanade att skicka klagomål till deras avdelning för kundrelationer eftersom vi inte är nöjda med deras hantering av driftsättningen. Men tyvärr, säger vår kontakt, så får han inte lämna ut deras mejladress. Så kan man också sköta kundrelationerna. (Vi har således skickat med papperspost.)

Att tänka på vid ägarbyten – ni måste kontakta föreningen så fort som möjligt, och om nya ägaren vill ha fiber så måste de bli medlemmar. Sedan kommer vi bara få ändra vilka som har kollektivavtal och namn på avtalet två gånger per år.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s