Julhälsningar

Julen står för dörren – vi tar ledigt fram till nyår. De allra flesta är igång, och efterhand löser ElTel/Telia diverse ändringar, frågetecken och komplikationer. Kanske inte med den snabbhet som vi skulle önska, men det går ändock framåt trots att det större delen av tiden känns som om någon går och grusar framför sparken.

Om du inte får igång din anslutning, om Telia inte vill aktivera, om du inte kommer igång via bredbandswebben etc, skicka ett mejl till e14fiber@outlook.com så samlar vi ihop och skickar frågorna vidare. ElTel kommer inte ha personal i tjänst under mellandagarna, så ni som väntar får dessvärre vänta.

Nu vill vi ifrån styrelsen önska en riktigt god jul och ett gott nytt år – vi hörs 2019!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s