Framåt och uppåt 2

Februari månad; ytterligare förändringar av tjänsteavtal, fortsatt trög kommunikation med Telia, det tjorvar återkommande med de fakturor vi får för medlemmarnas räkning.

Vi jobbar mot slutbesiktning och slutfakturor med våra entreprenörer och det känns ganska positivt, även om vi kanske inte är riktigt överens. En felprojektering som systemleverantören gjort har blivit en ganska seg visa, men det kommer att lösa sig.

Eftersom vi kunnat konstatera att vår inledande projektering inte riktigt tagit höjd för förutsättningarna i vårt område och vi därmed underskattat totalkostnaderna så har vi med lite möda sammanställt och lämnat in en ansökan om utökat stöd hos Länsstyrelsen. Ser fram emot ett positivt beslut!

Årsmöte 2019 kommer att bli under maj månads första halva, och vid det laget kommer vi förhoppningsvis ha ett slutbesiktat nät och en tidsplan klar för slutredovisningen till Länsstyrelsen.

Tackar åter för glada tillrop –  det är bra precis sex år sedan föreningen bildades, och det är ju lite häftigt att vi nu har ett fullt fungerande nät. Det har kostat ett oändligt antal timmars jobb, men det blev faktiskt ett resultat!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s