Framåt och uppåt

Vi jobbar på, i dagarna släpper Telia igenom ett antal ändringar på medlemmar som ska byta avtal. Det har varit trögt, bland annat med återkoppling på när det kommer göras.

Från och med nu kommer vi endast kunna göra ändringar mellan avtalsformer två gånger per år. Det innebär att den som vill byta avtal kommer att få vänta. Däremot ska t ex ägarbyten där nya ägaren vill ta över befintligt KA-avtal kunna få ett namnbyte gjort utan fördröjning. Men hör av er så fort som möjligt om det är förändringar på gång, oavsett vad saken gäller.

Vi saknar bekräftelse på några anslutningar, om de är funktionella eller ej. Men förutsätter att alla medlemmar såhär tre månader efter att driftsättningen påbörjats har talat om ifall de har problem.

I övrigt; vi jobbar vidare med slutförande av byggprojektet gentemot grävare och systemleverantör, det är diverse förhandlingar om slutnota och besiktningar. Det totala bygget har blivit lite dyrare än budgeterat, och därmed förbereder vi en ansökan om ytterligare medel från Länsstyrelsen, det är ett spännande arbete med lite olika bud från dem om hur det egentligen funkar. Vi är i gott sällskap med andra föreningar i närområdet, och har hopp om att det ska lösa sig. Förberedelse för överlåtelse till Skanova så småningom pågår parallellt. Årsmöte planeras preliminärt till månadsskiftet april-maj.

I vanlig ordning, det saknas inte arbetsuppgifter, men vi tar jämnt lass på spaden och skottar vidare. Tack för glada tillrop, hälsar styrelsen.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s