Årsmöte framflyttat och uppdatering

Föreningen ska enligt stadgarna genomföra årsmöte senast sista juni, men som läget är nu ser det ju inte helt lovande ut att dra ihop någon större folksamling. Ordförande har dock kontakt med Skatteverket och det är inga problem med att skjuta fram mötet under rådande omständigheter. Kallelse kommer när det verkar möjligt att genomföra ett riktigt årsmöte.

I övrigt är slutredovisningen av EU-projektet genomförd och godkänd. Vi drog en lättnadens suck när den sista kompletteringen passerade Länsstyrelsens nålsöga, efter sex och ett halvt års arbete. Som det ser ut idag går projektet i sin helhet runt ekonomiskt, vilket också är en stor lättnad för oss som jobbat med det här för medlemmarnas räkning.

Nu återstår en del dokumentation av det fysiska nätet inför överlämning till vår driftspartner, samt några tillkommande anslutningar som ska installeras under våren. Om ni vet att någon i närheten funderar på att ansluta sig, ställ frågan nu när vi ändå har åtgärder planerade!

Med hopp om en fin vår – vi hörs!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s