Viktig information om nytt kollektivavtal

E14 fiber har tecknat ett nytt avtal med Telia. Priset blir detsamma, avtalstiden sex år och hastigheten i nätet mer än fördubblat till 250 MB upp och 250 MB ner. Det är ett bra avtal som vi förhandlat fram, och det lyckades tack vare att kommunens samtliga fiberföreningar förhandlade tillsammans. Den högre hastigheten kräver ny utrustning och den ligger just nu i Grimnäs hos Tomas och Elin Brykt. Där får var och en hämta sin utrustning som består av router, tevebox och fjärrkontroll. Utlämningen sker kvällstid kl 18-20 under följande datum:

Tisdag 17 mars

Torsdag 19 mars

Tisdag 24 mars

Torsdag 26 mars

Ni som, av olika skäl, inte skriver på det nya tjänsteavtalet blir avtalslösa eftersom det förra slutat att gälla. Det innebär att ni förs över till öppen fiber där ni själva och utan föreningens medverkan ordnar egen tjänsteleverantör.

Ni som redan har kollektivavtal får denna information i eposten med avtalet bifogat för utskrift, det finns också för nedladdning här: 2020 Telia kollektiverbjudande för utskrift.

Om datum inte fungerar, kontakta Tomas Brykt: tomasbrykt [at] gmail.com

Välkommen till Grimnäs!

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s