Svetsning vid husvägg pågår!

Den här veckan har ElTel påbörjat svetsning vid fastighet – om du inte fått upp dina boxar är det hög tid NU. Och om du har möjlighet att snöa av så att de kommer fram till husväggen, gör det! Ju fler som blir klara nu, desto snabbare går inkopplingen för alla medlemmar.

Uppdatering tisdag 17/4:
Observera att du inte behöver vara hemma när blåsning/svetsning utförs, så länge det går att komma fram till husväggen och boxarna är installerade korrekt så görs det arbetet helt och hållet utifrån. (Det är en av poängerna med den här typen av installation.)

Har du frågor, mejla e14fiber@outlook.com eller kontakta ditt byombud.

Annons
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s